Member Sites  ::  JOIN  ::  Forum  ::  Info  ::  Next Ring  
The Stage - Welcome to the place where you can post for the world to share.    

  Forums     Login   Signup



The Stage

Manager: webring
This is an open discussion forum for users to discuss WebRing features, wishes, thoughts, etc. QUESTIONS about and PROBLEMS with the System should be posted in detail using the support forums in Help. Negative, derogatory or personal comments will be deleted. Sadly, due to spamming and anonymous trashing of other users we have had to restrict posting to signed in members.
 

Sponsored Links

A few permanent posts to illustrate the feature
Re (3403): Nav bar NEXT goes to hub page.
  Thanks. Knocking the cookie security down from medium to low in the interne

Re (3401): Nav bar NEXT goes to hub page.
  Two possible reasons: 1. you're site is not asctive in the ring currently

can't upload logos?
  Is there a problem with logo uploading? When is the best time to upload?
read...

Forum Posts - Start a new discussion! Posts 1 - 3 of 3
All Threads |   All Posts   ]

Entire stack showing rather than single navbar... - 04/04/2006
I have my settings so that only the navbar being surfed shows up when you visit my site; however, that setting does not seem to be working within the last few hours. It is loading my entire stack---which is making my site load slowly and incorrectly. This will impact my fans and sales. Is something wrong with the system? THanks for your help.
md
www.medelgado.com




Replied - 04/04/2006
Now it seems to be happening only when visitors who are not navigating any specific Ring come to my site. Entire stack shows up when visitors not navigating within webring visit my page. Below is the setting instructions. I have not altered my code as suggested below, yet the entire stack keep loading--especially when visitors who are not navigating any specific Ring. Doesn't this cost Webring money and unnecessary bandwidth usage?

"If you'd like visitors not navigating any specific Ring to see the full stack on your primary content page you can cause this to happen: alter the SSNB code snippet on your website to include '&top=n' in the javascript call after the u=(site id #) parameter."




Replied - 04/05/2006
Yup, it's happening on my site too, and I have NOT altered the code, my settings, or anything else.



All Threads |   All Posts   ]





Contact Us | Copyright © 2001-2016 WebRing®, Inc. Terms of Service - Help - Privacy Policy